Fantáziavilág
A naplót írjapalpeter
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
15
Számodra látható napló bejegyzés
15


Napló bejegyzések

1
Széles terpesz
Széles terpeszbe állsz fölöttem és huncut mosoly jelenik meg az arcodon. Pont az álló farkam fölött merészen.
 Leereszkedsz gugolva teljese a farkamig, de még épp nem érsz hozzá. Közben a test harisnyád feszül tajtad, jobban kihangsúlyozza formás feneked...
 Megőrjít amikor ilyen mozgást csinálsz! Megcsókolsz érzéssel összeérnek ajkaink. Próbálnám simogatni a feneked, de mindig eltolod a kezem. Ezzel is csak fokozva a vágyamat. Egyszer csak  beigazítod a farkam a hüvelyedbe és beleülsz ágaskodó férfiasságomba. Mennyei az érzés!
 Már nagyon vártam...  Aprókat, majd egyre nagyobbakat mozogsz fel-le, körözöl a csípőddel... Majd megfordulsz előredőlsz, nekem háttal lovagolsz tovább.
 Gyönyörű feneked látványától szinte elveszítem a fejem. Kiengeded feltűzött hajad, beletúrsz az ujjaiddal. Ujjaid lesiklanak a melleidhez és bár nem látom, tudom, hogy a kebleiddel játszol, a bimbóidat símogatod. Majd látom a jobb kezed a cobjaid felé veszi az irányt... Elképesztő a látvány, ahogy lovagolsz és izgatod magad. Pár perc múlva apró orgazmus hangok hagyják el ajkaid, majd spriccelve elélvezel... 
Megfordulsz majd megcsókoljuk egymást átölellek és magunkra húzom a takarót, érzéki csókolozásba kezdünk..
Szólj hozzá elsőként!
Élvezet...
Franciázás közben bekaptad tövig a dákóm és járt le és fel a fejed. Éreztem nem bírom már sokáig így szünetet kértem állj négykézlábra. Kitárult elém lüktető puncid és keményen betettem farkamat és egyre gyorsuló csípőmozgásokkal merültem el benned. Majd amikor odatettem a hüvelykujjam az anuszodhoz úgy mozgattad azt sugalltad, hogy bátrabban símogassam az ujjammal.  Hüvelykujjam első perce bent volt és éreztem ahogy a farkam is ki- be jár benned. Igazán izgató volt és nem is bírtam tovább. Beleélveztem a pinádba, jól megtöltöttem. Majd hírtelen megfordultál  és elkezdted szopni a farkam, mintha ez a nedü lenne az örök élet utolsó cseppje úgy folytattad a szopást.  
Egyre lassabban eltüntettél minden medvességet a férfiasságomról
Szólj hozzá elsőként!
Fazon
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Szólj hozzá elsőként!
Egészségetekre...
;-):-):-P
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Szólj hozzá elsőként!
Hármas játék...
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Szólj hozzá elsőként!
Puncinyalás 2
Levegőt nem bírtam venni, annyira jól csináltad. Sokan hiszik azt, hogy tudnak a farkat kényeztetni, de te igazán jól csinálod. Éreztem, hogy ha így folytatod, akkor hamar ki fogsz végezni, ezért én is munkába álltam és próbáltam a punciddal foglalkozni.
 A nyelvemmel akartalak a csúcsra juttatni. Fokoztam a tempót, nyaltam-faltam ahogy bírtam, közben néha farkamat kivetted a szádból és hangosan nyögdécseltél. Tudtam, jól haladok, de még nem sikerült elmenned. ezért folytattam. Feneked és derekad fogva éreztem csipőd ringását. Nagyon izgató volt látni, néha finoman számra húztam és úgy nyaltam. Egyre többet és hosszabban vetted ki ágaskodó szerszámomat a szádból és egyre ziháltabbak lettek azok a nyögdécselések. Az utolsó ilyennél elcsuklott a hanggod, tested megfeszült és remegett. Visszavettem a tempóból és már csak finom, lassú, lágy nyalásokkal kényeztettelek. 
 Pár másodperc elteltével leszálltál rólam és  pihentél...
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!
Masszázs...
;-)
Alaposan megmaszíroztam a hátad, majd néha eltévedtem és azon kaptam magam, hogy formás  feneked masszírozom.
 Bejártam bámulatos popsid minden centiméterét. Úgy éreztem, hogy már csak a feneked fogdosom, ezért visszatértem a tested többi részéhez. Imádom érinteni a bársonyos bőröd, egyszerűen nem bírom levenni rólad a kezem. Próbáltam a lehető legtávolabb tartani magam a popódtól, ezért a nyakad vettem célba és elidőztem egy kicsit. Sokáig nem sikerült, azon kaptam magam, hogy ismét délnek vettem az irányt a hátadon végigsiklottam kezeimmel és újra a csodás fenekednél kötöttem ki. Ezúttal nem figyeltem, hogy mennyi időt töltök el, örömöt  akartam szerezni ameddig csak lehet. Érezhetted rajtam, hogy eléggé extázisban vagyok, ezért azt javasoltad, hogy megszabadulsz a kis bugyidtól is... azért hogy ne legyen olajos. Ebben a hason fekvős maszírozós pozícióban vettük le a bugyidat. Tetszett, ahogy kezelted a szituációt, kicsit játszottál velem. 
Egyik pillanatban azt vettem észre, 
hogy csípőd kezd emelkedni. és bepucsítottál  elvesztettem a fejem. Mérhetetlen szexuális kisugárzásod van. Néha azt éreztem, hogy másodpercekig csak a formás popódat tudtam bámulni.:-*
Szólj hozzá elsőként!
Masszázs...
Elkezdtem bekenni a vállaid  eljutottam lejjebb a derekadra fenekedre, ahol elidőztem egy keveset. Lábaid kissé széttártad jelet küldtél, hogy beljebb is igényled a finom masszázst. Tettem még egy két csepp olajat a tenyeremre és éreztem a forró nedves puncidat. A hüvelykujjammal a csiklódat izgattam, másikkal az feneked bejáratát és ez a kettős játék nagyon tetszett neked. Három ujjammal kényeztettem a pinád és közben feneked megemelve mintha kérleltél volna, hogy még mélyebben kényeztesselek. Gondoltam hát jó... egyik ujjam a puncidba másik a popsidban.
 Éreztem ahogy az egyik ujjam mozog a másik nyílásban. Számomra is izgató volt, de amit te átéltél az maga volt a menyország.
 Ahogy a csiklódat finomam dörzsöltem egyre hevesebben kapkodtad a levegőt. 
Úgy játszottam rajtad mint egy lassú gitárszólót és az eredmény nem váratott sokat magára. Majd ekkor elkezdtem nyalni a puncikád, az ujjammal a feneked bejáratát izgattam és levegőt kapkodva jutottál fel a csúcsra...
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!
A hármas játék folytatódik...
Drága a kezeink között lihegtél, sóhajtoztál majd megrándult a tested és óriási sóhajok közepette  elélveztél. Tested még meg-meg rándult, ahogy kezünk a pinádon még nagyon lassan dolgozott, majd megpihentettük  a combodon.
– Már régen éreztem  ilyen jól magam fiúk! 
-Akkor most te jössz! -mondtad.
A farkamnál fogva húztál a fejedhez, oldalra fordultál és mire feleszméltem volna, már a szádban volt a farkam. Nagyon  jól csináltad. Életed párja is el el kapta a farkam egy-egy nyalásra. Élveztem minden percét.  Miközben nyaldostátok a farkam simogatni kezdtem a puncidat. Széttártad lábaid, így nagyon jól hozzáfértem mindenhez. Kényeztettetek, én meg a csiklóddal játszottam.  Kényeztettétek a farkamat, egyszercsak amikor nálad volt kivetted szádból.
-Te nem fogsz elmenni? 
-megmondom őszintén a szopástól szokott sikerülni… de egy kicsit most tovább tart.
-Nagyon jól csináljátok, jobban el kell lazulnom!
-De én el fogok újra menni, ha tovább csinálod ezt a pinusommal. - mondtad.
– Ez a cél! 
És gyorsítottam a tempón, miközben te visszadőltél az ágyra és a melleiddel játszottál. A férjed csókolta a szád. Én meg izgattam a csiklódat és néha becsúsztattam egyik ujjamat a puncidba. Nem kellett sok és ismét a csúcs közelébe értél. Ekkor megálltam egy kicsit.
 Gondoltam, egy kicsit huncutkodok!
-Ne, Ne, Ne! Ne hagyd abba...!
Ne állj meg kérlek, folytasd! - mondtad.
Ekkor ismét a fejedhez térdeltem, farkamat a szádba adtam és a bal kezed a pinusodhoz húztam.
 Nagyon izgató számomra, ha látom mikor kényezteted magad… 
Nem is kellett sok idő, tested ismét megremegett, farkamat kivetted a szádból és hangos sóhajok közepette élveztél el...
A második kényeztetés megtette a hatását olyan elementális erővel spricceltem le a melleid és a hasad, hogy én is meglepődtem. Forró csókokkal jutalmaztuk egymást a kielégülésünk után...
Szólj hozzá elsőként!
Hármas játék...
;-)
Az ágy  közepén feküdtél és mindkét kezemmel  masszíroztam a két  csodálatos melled. 
A férjed velem szemben ugyanezt tette.
 Izgalmi állapotod is érezhető volt bimbóidon. Ott ültünk egymással szemben az ágyon hevesebben simogattuk melleid, amik csak úgy csúsztak olajos kezeink között.  Ezt annyira élvezted, hogy fejed oldalra fordítva csukott szemmel harapdáltad ajkaidat.
 Szeretem a csodás melleid símogatni, amik méginkább felizgattak. Nem fért a szerszámom az alsómba ezért muszáj volt felállnom és levennem. Eléd tárult a duzzadt farkam.
– Ne hagyd abba kérlek!- sóhajtoztad.
-Nem fogom, gyönyörűek a cicijeid,
 nem tudok velük betelni. - mondtam.
– Akkor masszírozd meg újra őket! - mondtad huncut mosollyal az arcodon.
Melléd térdeltem és bal kezemmel felváltva kényeztettem melleid, jobb kezemmel a hasad simogattam, amely  olajos volt. A férjed velem szemben végig csúsztatta a bal kezét a testeden egészen a combjaid közé. 
Nem bírtad tovább és a jobb kezeddel farkamat kezdted keresni. Megtaláltad! 
– De jó kemény vagy! -nyugtáztad mosolyogva.
– Nagyon felizgattál.
-Akkor figyelj! -megfogtad a kezem.
Bal kezeddel megfogtad a hasad simogató jobb kezemet és betoltad a combjaid közé, ahol már a férjed ujjai is örömtáncot jártak.
 A puncid nagyon nedves volt és forró. Simogatni kezdtem én is, ekkor  elindult valami földöntúli érzés mind hármunkban. Kényeztettük a melleid, izgattam a puncidat, a férjed a csiklódat. Te pedig vonaglottál az ágyon miközben a farkamat kényeztetted a kezeddel, majd az ajkaiddal.
-Úristen de jó, ne hagyjátok abba kérlek!!
-sóhajtoztál.
-Szereted ha simogatnak ugye! -kérdeztem.
 ujjammal a nagyajkaid símogattam, miközben  a férjed ujjaival a csiklódat izgatta tovább...
:-*:-P;-)
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!
Hármas huncutság...
Hanyat fekve az ágyon, lábaid széttárva, ujjaddal jelezted, gyertek nyaljatok ki! :-*;-)Nyakadtól kezdve lefelé végig haladtunk és közben az egész tested finoman csókólgattuk. Nem nyaltunk bele egyből a puncidba, finoman puszilgattuk, ajkaink közé vettük, ujjainkkal óvatosan érintgettük...-aztaaa…
 Nem vagytok semmiiiiik…
Nee hagyjátok abbaaa...- mondtad elcsukló hangon.  
Felváltva kényeztettünk. 
Lassan érintgettük nagy ajkaid a  nyelvünkkel. Amikor dagadni és vörösödni kezdett a csiklód azt is elkezdtük nyaldosni.
 A hangodból ítélve a  nyelv teknikánk megtette a hatását. Bevetettük ujjainkat.
A férjed a csiklódat én a nagyajkaidat símogattam, ez elérte hatását és hangosan sóhajtozni kezdtél, közben nyaldostuk édes puncidat tovább...:-P
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!
Szádba vetted a farkam...
Lágyan megfogtam az egyik melledet és a nyelvemmel izgatni kezdtelek.
 Bevettem a számba, amennyire tudtam, máskor meg a nyelvem hegyével izgattam a bimbóidat. 
Megfogtad a fejem és az arcod elé húztad, majd egy hosszan nyelves csókkal köszönted meg a kényeztetést. 
Itt azonban nem kívántál megállni. 
Mivel láttad, hogy elkezdtem meredezni, az ölembe hajoltál, megmarkoltad a farkam és a golyóim kezdted nyalogatni a faszomat, meg időnként hozogattad. Nem kellett nekem sok, hogy megmerevedjek s amint ez megtörtént lassan elkezdted nyalogatni az oldalát, mintha valami jégkrém lenne. Lágy csókokkal halmoztad el duzzadt makkom, beiktatva egy-egy nyelvcsapást. Aztán fogtad és bekaptad a mostanra betonkemény férfiasságomat, amennyire csak bírtad.
 Először csak lassan mozgattad a fejed, de aztán ahogy egyre több nyálat engedtél az eres dákómra, begyorsítottál s a farkam csak úgy cuppogott a az ajkaid közt...
Szólj hozzá elsőként!
Szeretkeztünk ...
A lábaid közé térdelve farkammal izgatni keztem a pinádat.
 Azta kikészítesz teljesen! - mondrad. 
Lassan elkezdtem befelé tolni.
 Tűz forró volt a punád. Ajkaimmal melleidre tapadtam és lassan elkezdtelek dugni.
 Óvatos és érzéki voltam, lábaiddal magadba húztál így jelezted, hogy tövig toljam.
Nyakam átkulcsoltad és így kényeztettelek. Gyere lovagolni szeretnék rajtad! -mondtad. Csak forogtunk egyet, kicsúszott belőled a farkam.  Melleid rajtam pihentek meg nagyon jó érzés volt ahogy melkasomhoz értek. A bimbóid nagyon kemények voltak.
 Majd tövig bele ültél a kemény dákómba, úgy vonaglottál rajtam. Melleid símogattam, nyaldostam bimbóid. 
Most én duglak! -mondtam. 
Hogy szeretnéd? -kérdezted.
Kutyába, térdelj elém! - kérlek.
 Mindjárt le is csusztál rólam. 
Mögéd térdeltem és dugni kezdtelek, felvettem egy tempót és dugtalak. Térdeid egyre jobban szétcsusztak. Nyögéseid egyre szenvedélyesebbek voltak. 
Már hason feküdtél, az élvezettől nem bírtad magad tartani. 
A feneked feltoltad. 
Most dugj meg keményen! -mondtad. Elkezdtelek gyors tempóban baszni.  
Szinte egyszerre élveztünk el. 
 Melléd feküdtem pihentünk, majd elmentünk 
 együtt zuhanyozni ...
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!
Puncinyalás...
Egy teljesen más szögből került elém szépséges pinusod és mikor elkezdtem volna ismét nyelvemmel simogatni, éreztem, hogy te is elkezdesz dolgozni rajtam.
Levegőt nem bírtam venni, annyira jól csináltad. Sokan hiszik azt, hogy tudnak a farkat kényeztetni, de te igazán jól csinálod. Éreztem, hogy ha így folytatod, akkor hamar ki fogsz végezni, ezért én is próbáltam a rózsáddal foglalkozni. A nyelvemmel akartalak a csúcsra juttatni. Fokoztam a tempót, nyaltam-faltam ahogy bírtam, közben néha farkamat kivetted a szádból és hangosan nyögdécseltél. Tudtam, jól haladok, de még nem sikerült elmenned, ezért folytattam. Feneked és derekad fogva éreztem csipőd ringását. Nagyon izgató volt látni, finoman számra húztam a pinád és úgy nyaltam.
 Egyre többet és hosszabban vetted ki ágaskodó szerszámomat a szádból és egyre ziháltabbak lettek azok a nyögdécselések. 
Az utolsó ilyennél elcsuklott a hanggod, tested megfeszült és remegett.
 Visszavettem a tempóból és már csak finom, lassú, lágy nyalásokkal kényeztettelek. 
Pár másodperc elteltével leszálltál rólam és párpercet pihentél...
Szólj hozzá elsőként!
"Fantáziavilág" Orgazmus...
Játék az ágyon...
Hanyat fekve az ágyon, lábaid széttárva, ujjaddal jelezted, gyere nyalj ki! Nyakadtól kezdve lefelé végig haladtam és közben az egész tested finoman csókolgattam. Nem nyaltam bele egyböl a puncidba, finoman puszilgattam, lehelgettem, ujjaimmal óvatosan érintgettem. Aztaaa… Nem vagy semmiiiii…- mondtad.
Lassan érintgettem nagy ajkaid a nyelvemmel, mikor dagadni és vörösödni kezdett csiklód azt is elkezdtem nyaldosni, viszont hangodból itélve nyelv teknikám megtette a hatását. Bevetettem ujjaim, mutató ujjam bedugtam a pinádba, kissé meghajlítva, izgatni kezdtelek, ez elérte hatását és hangosan sóhajtozni kezdtél, közben nyaltalak tovább. 
Dugdj még több ujjaddal! -mondtad. A mutató és középső ujjam is feldugtam és hüvelyk ujjammal csiklódat izgattam közben nyaltam a puncid. Majd három ujjam dugtam fel neked egyre nagyobbakat nyögtél. Kisujjamal éreztem feneked bejáratát és hogy nedved csurog lefelé. Símogattam az anuszod a kisujjammal. Az összes ujjam dolgozott közben nyaltalak ahogy bírtam másik kezemmel pedig melleidet masszíroztam. Szeretlek nyalni, imádok örömöt okozni neked!
 Akkora sikere lett a kényeztetésemnek, hogy hangosan élveztél és már színte alig mozgattam benned ujjaim, de mégis vadul dobáltad a tested. Felgyorsítottam, vadul ujjaztalak tovább, egyszercsak tested megfeszűlt, kéjjel volt telve. A tempóból vissza véve még mindig ízgattalak, sóhajok közt élveztél el...
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.