Fisting dildók popers
A poppers hasznlatának itthon alig van fóruma. Ezen szeretnék változtatni.... ismertetőkkel, élményekkel, vásárlási lehetőségek megosztásával.

A poppers egy kis üvegben árult erős higító folyadék, amelynek kémiai összetevői miatt rövid ideig tartó erős hatása van a szervezetre. Jellemzően felgyorsítja a szívverést, ezzel extra adag vért juttat az agyba és a nemiszervekbe. Ezzel egy rövid ideig tartó erős "szabadság érzetet" okoz, felfokozza a nemi vágyat és ha jól időzítetted, akkor elnyújtja az élvezés másodperceit. Ha jól ráhangoldódtál már a poppersre, extatikus hatást is elérhetsz vele szex közben." Olyan testi élményt ad, amit más szer nem képes. 

Vannak erős, gyorsan ható és vannak gyengébb, lassan ható szerek. Attól függ milyen szexet akarsz!  :P A poppersre is igaz, hogy egyéni eltérések lehetnek, de a te saját viszonyod a szerhez fogja meghatározni a hatásrendszerét. Semmilyen más gyógyszerrel, vágyfokozóval, alkohollal nem szabad társítani, és ne használd, ha szív problémáid vannak, mert megdolgoztatja a szívet! A szernek egyéb veszélyes vagy káros hatása nem ismert. 
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
"A drogok történetében fiatalnak számító kábítószer. Nálunk a drogtörvény nem, de a gyógyszertörvény kitér a használatukra. *Vény nélkül illegálisnak minősül.*"

Viszont hazánkban ez egy hallucinogén szer, amit inkább csak pult alól, "börtisztító folyadéknak" álcázva árulnak a szex shopokban! Jelenleg a türt és tiltott szerek határmezsgyéjén mozog! Valamint több kutatás szerint is károsítja a látást, ami eddig még hivatalosan nem bizonyított, de több szervezet már a betiltásáért lobbizik. 

Szóval szerintem a "népszerűsítése" enyhén szólva is aggályos! 

Ha már írunk róla, akkor írjuk meg a rossz oldalát, hátrányait is, hogy a leendő vásárlók minden adat és információ birtokában dönthessen mellette, vagy ellene! 
előzmény
Válasz a(z) 15. üzenetre:

Kérlek legyen annyi intelligenciád, hogy az alapvető kommunikációs írott és íratlan szabályokat betartod! 

Szerintem én nem illettelek téged "szerencsétlen" és egyéb degradáló jelzőkkel!

Ha nem tudsz kulturált hangnemben, emberhez méltóan érvelni, akkor arra nem az a megoldás, hogy kocsmai hangnemet veszel fel, és sértegeted a másikat! 

Talán akkor inkább olvass, művelődj, és érvekkel vitatkozz, ne erővel és erőszakkal. 
Köszönöm szépen! 
argonauta#16
előzmény
Válasz a(z) 14. üzenetre: kedves 91 éves kitöltetlen adatlapos hozzászólóm. annyi értelme van a hozzászólásodnak, mint amennyit magadról megosztasz. semmi....
argonauta#15
előzmény
Válasz a(z) 13. üzenetre: de az, te szerencsétlen.... a témát felvezettem, írtam róla jót és rosszat is. 3 hozzászólással ugrottál neki, aminek a tartalma a részedről nulla, ellenben hozod az idézeteket az orvosi szemléből. tolod a témát a veszélyes felé. kipróbáltad? van róla mit mondanod? nincs. de számon kéred az objektív tájékoztatást és innét már folyamatosan fogsz válaszolgatni mindenre és  mindenkire, aki a témához hozzászól. ezzel eléred, hogy kb. 1-2 nap alatt beteljen az áttekinthető tartalom alább a te süketeléseddel, ami elveszi bárki kedvét, hogy hozzászóljon. ezt nevezik topik vagy témagyilkolásnak.... ez egy szexoldal, ahol saját tapasztalatot érdekes megosztani, nem orvosi szemlét idézgetni. a szexel is így vagy? olvastál már róla? csak nem az orvosi szemlében? egy szexpartner kereső oldalon vitatkozol, közben kiírod, hogy nem keresel senkit? minek vagy itt egyáltalán....?  
előzmény
Válasz a(z) 10. üzenetre:
Ha az a jó, ami azonos hozzáállást tükröz, akkor nincs helye véleménycserének, másrészt az alkohol is drog, hogyne, meg a heroin is, az egyik léte igazolja a másikét....ugye.
Logikus, pont annyira, mint az, hogy az ágy egy 
veszélyes hely, mert ott halnak meg a legtöbben.
Tárgyilagos érvek sorakoztak, te pedig érzelmileg reagáltál, mert "legyilkolták" a témádat.
Az a legény, aki nemcsak adja, de állja is.
Érdemben nem válaszoltál a kártékony mellékhatásokkal kapcsolatban, pedig akár net éppúgy a rendelkezésedre áll, mint azoknak, akik felhívták a figyelmet a veszélyekre.
Tudom, a krupiénak nem dolga a játékosok tájékoztatása, hogy a fokozott élvezet-zsetonért a szemük világát teszik fel, de ez nem kaszinó, a dealer felelőssége pedig minden kemikáliánál ott van, akkor is, ha esetleg patikusnak hívják. 


előzmény
Válasz a(z) 9. üzenetre:

Szerintem egyáltalán nem a téma, "legyilkolása", de nem írsz róla objektíven, csupán az úgynevezett előnyeit domborítod ki, holott sokkal-sokkal több hátránya van!

Egy csodás világot/élményt társz a fórumozók elé, ami azt gondolom megtévesztő! 
Sőt, még tévesen azt állítod, hogy "A szernek egyéb veszélyes vagy káros hatása nem ismert."

Ha írsz egy ilyen szerről, akkor azt tedd körültekintően, a hátrányaira, veszélyeire is hívd fel a figyelmet, hiszen százak, ezrek olvashatják a fórumot, ami viszont felelősséget is helyez a válladra! 
esther#12
előzmény
Válasz a(z) 11. üzenetre:

Hát persze!! ( lásd: bélyegképem :vigyor: ) de sajna olyan szinten tompítja az érzékeimet, hogy inkább nem. :/  Pörgök én ezerrel így is, ha még ennél is jobban megpörgetne valami, talán a világűrben kötnék ki. :vigyor: 
argonauta#11
előzmény
Válasz a(z) 3. üzenetre: Szia! Az alkohol is drog... szexeltél már kicsit ittasan? és utána féltél, hogy már csak úgy fog örömöt okozni? kb. hasonló... én évek óta használom, nem minden alaklommal. Sőt... jellemzően nem. Amikor úgy érzem, hogy szükségem van egy intenzív élményre, akkor csavarok kupakot...
argonauta#10
előzmény
Válasz a(z) 4. üzenetre: köszönöm, az egyetlen jó hozzászólás tőled jött....
argonauta#9
Látom a szokásos fórum viselkedés beindult....  :D gyilkoljuk le a témát, hivatkozzunk bármire amit találunk a neten és ellene van....
előzmény
Válasz a(z) 6. üzenetre:

Ugyan, kámfor,úri huncutság. Legyen Erős Pista a falu bikája :)Belévakulnak a golyóérett menyecskék, mert a napra lehet nézni, de a gatyába nem !
előzmény
Válasz a(z) 6. üzenetre:

És attól nem vakulsz meg és pszichés függést sem okoz... :P :D
Ennyi erővel bármilyen kámfor és mentol tartalmú krémet is kenhetsz a megfelelő helyekre :D - garantált az egyedien tüzes érzés és a vérbő nemi szervek...  :napersze: 
előzmény
Válasz a(z) 4. üzenetre:

A poppersnek az orgazmus átéléséhez nem sok köze van, hiszen azt nem segíti elő, tehát ha amúgy sem lenne, akkor a poppers használatától sem lesz! 

Ez annyiban igaz, hogy kellemes melegség-érzetet ad, valamint vérbőséget, értágulatot okoz. 

Nem is ez a fő hatása, illetve nem ezért terjedt el a használata. 

Az is téves, hogy a prostituáltak hozták volna be, ezzel szemben a helyes megállapítás, hogy először a homoszexuális férfiak körében terjedt el. 
Ennek a fő oka pedig az, hogy a poppers főképp az anális záróizmokra van nagy hatással, pontosabban azok ellazulására! 

Természetesen később felfedezték az anális szexet, tágításos játékokat kedvelő hölgyek, és mindenki más, de parti-drogként is teret nyert a használata! 

*"A poppers a drogok történetében fiatalnak számító kábítószer. Neve egy szleng kifejezés, ami az angol „to pop” igéből származik, és arra a pattanó hangra utal, ami az anyagot tartalmazó üvegampulla nyitásakor hallható. A különböző nitritekből álló folyadék gőzének belélegzése eufóriát, kellemes melegség-érzetet, értágulatot, csökkenő fájdalomérzetet, és az anális záróizmok ellazulását okozza. Mindemellett használata komoly, és tartós látáskárosodáshoz is vezethet...

A droghasználat következtében fellépő károsodások kóroki mechanizmusa jelenleg nem ismert, az orvosok egyelőre nem sokat tehetnek a betegekért, csak a poppers használatának azonnali abbahagyását tanácsolják. Ez azonban a pszichés függés miatt sokaknak nehezen sikerül."*

*Forrás: Orvos továbbképző Szemle Online*
nastygent#4
Hogy ne lenne története !
Sőt, kultúrája van !!!

Több mint 20 éve ismert és partykon használják is sokan.
Csak nem poppers hanem RUSH néven fut. 
Én magam is próbáltam nemegyszer, még a régi Boat partykon annó. 
Pedig az a sorozat nem ma ért véget. 
Sajnos, h nincs tovább  :(
A legjobb bulik voltak az országban. 

Egyébként legelsőnek a prostik hozták be a köztudatba a rusht.
Akik naoonta több kuncsafttal szexeltek és nem akarták színlelni az orgazmust (mint manapság szokás)
Mivel ez valóban vérbőséget okoz az agyban és a nemiszervekben is, így sokkal könnyebb és intenzívebb lehet vele megélni. 
esther#3
És nem aggódsz, hogy egy idő után már másként nem megy, csak "a szerrel"? :napersze: 
Nagyon drognak tűnik a leírás alapján, és hát ugye a berögzülések... :/ 
"A drogok történetében fiatalnak számító kábítószer. Nálunk a drogtörvény nem, de a gyógyszertörvény kitér a használatukra. *Vény nélkül illegálisnak minősül.*"

Viszont hazánkban ez egy hallucinogén szer, amit inkább csak pult alól, "börtisztító folyadéknak" álcázva árulnak a szex shopokban! Jelenleg a türt és tiltott szerek határmezsgyéjén mozog! Valamint több kutatás szerint is károsítja a látást, ami eddig még hivatalosan nem bizonyított, de több szervezet már a betiltásáért lobbizik. 

Szóval szerintem a "népszerűsítése" enyhén szólva is aggályos! 

Ha már írunk róla, akkor írjuk meg a rossz oldalát, hátrányait is, hogy a leendő vásárlók minden adat és információ birtokában dönthessen mellette, vagy ellene! 
argonauta#1
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/188006.jpg
Írd meg ha voltak élményeid a popperssel! 

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.